Produk Skincare Semulajadi Yang Berkesan Atasi Masalah Jeragat Dengan Cepat

Kulit manusia sememangnya mudah terdedah kepada pelbagai masalah kulit. Jeragat atau pigmentasi adalah salah satu masalah kulit yang paling ditakuti terutamanya bagi golongan wanita. Jeragat menjadikan wajah anda dipenuhi bintik-bintik atau tompok hitam dan juga menyebabkan tona kulit kelihatan tidak sekata. Keadaan ini sedikit sebanyak boleh memberi kesan pada penampilan dan keyakinan diri individu yang mengalaminya.

 

Sesetengah individu mungkin merasakan jeragat bukanlah suatu masalah yang serius. Tetapi ketahuilah bahawa jika jeragat ini tidak diatasi segera, ia boleh menjadi lebih teruk dan warna kulit turut berubah. Dalam artikel ini, saya ingin kongsikan dengan anda semua satu produk skincare semulajadi yang berkesan dalam mengatasi masalah jeragat di kulit. Tetapi sebelum itu, jom kita ketahui dulu apa penyebab kepada masalah jeragat ini.

Punca Jeragat

Jeragat terjadi disebabkan penghasilan sel melanin yang berlebihan pada kulit. Terdapat beberapa faktor yang merangsang penghasilan abnormal sel melanin, dan ia termasuklah :

  • sinaran matahari
  • perubahan hormon
  • ubatan
  • genetik dan keturunan

 

YOUTHTM Skincare Bantu Hilangkan Jeragat Degil

Ada di antara anda mungkin sudah mencuba pelbagai produk skincare untuk menghilangkan jeragat, namun masih belum dapat membantu menghilangkan jeragat degil di muka. Jangan risau. Masih ada harapan untuk anda. Perkenalkan produk skincare semulajadi dari Shaklee iaitu YOUTHTM yang berkesan atasi masalah jeragat dengan cepat.

 

 

YOUTHTM  merupakan produk skincare semulajadi terbaru yang berasaskan tumbuhan dan dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa dengan lapan paten dan paten-diproses. YOUTH telah dibuktikan secara klinikal di mana 100% wanita yang diuji menggunakan Youth memiliki kulit yang lebih muda dan 2/3 daripada wanita tersebut telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda. Sangat mengagumkan bukan!!

Setiap produk dalam rangkaian YOUTH diformulasi dengan bahan-bahan aktif antipenuaan yang dikenali sebagai Youth Complex. Ia diformulasi khusus untuk menangani pelbagai tanda-tanda penuaan seperti hiperpigmentasi, kedutan kulit dan keanjalan kulit serta menyokong fungsi kritikal selular yang mengembalikan keserian dan keremajaan kulit.

 

 

Jom kita lihat apa yang terkandung dalam rangkaian YOUTH Skincare.

 

1. Luminous Gel Oil Cleanser

Pembersih muka 3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, dan pH seimbang. Pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhaluskan (exfoliating) dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya.

 

2. Perfecting Skin Toner

Penyegar wajah bertindak membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

 

3. Youth Activating Serum

Serum yang mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Serum ini terdiri daripada campuran vitamin, polifenol, dan Youth Complex yang berkesan menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel.

 

4. Age Defense Moisturizer – SPF 50

Melembap dan membekalkan nutrisi pada kulit untuk menambahbaik penampilan kulit secara menyeluruh. Turut mengandungi pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB yang melindungi kulit lebih dari sekadar sinaran matahari.

 

5. Advanced Renewal Night Cream

Menggalakkan proses pembaharuan kulit semasa anda tidur. Campuran botanikal khas ekstrak algae marin, muscadine grape dan lotus japonicus membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

 

6. Radiance C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

 

Masih ragu-ragu Youth boleh membantu mengatasi masalah jeragat?

Ini saya kongsikan testimoni beberapa orang pengguna Youth yang semakin pudar jeragat di muka setelah konsisten amalkan Youth.

 

 

 

Bagi yang ada masalah jeragat dan pigmentasi, saya sarankan anda untuk menggunakan Youth Skincare. Pasti anda akan berpuas hati dengan hasilnya.

 

Ingin dapatkan rangkaian Youth Skincare?

Boleh gunakan salah satu cara berikut :

1) Anda boleh walk-in ke mana-mana cawangan Shaklee seluruh malaysia (gunakan ID : 1147051 semasa proses pembelian)

2) Boleh beli secara online dengan menggunakan kad debit/kredit.

3) Boleh whatsapp saya untuk sebarang bantuan/belian.

Untuk pembelian online menggunakan kad kredit/debit, klik di bawah ini

 

Klik Sini Untuk Daftar Ahli Secara Online

 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE DAN JANA INCOME 4 – 5 ANGKA SEBULAN?

Jom sertai team business kami.

 

Shikin Satiman
ID : 1147051
Whatsapp / Call : 012-9402603
Fb Page : Kedai Doktorvitamin
Fb : shikin satiman
Ig : @vitamin_sihat_semulajadi

COD : Hulu Langat, Cheras, Bandar Tun Hussien Onn, Bandar Mahkota Cheras, Ampang, Kajang

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge