Pengedar Shaklee Cheras, Kajang, Bandar Tun Hussien Onn, Hulu Langat dan Ampang

Berita baik bagi mereka yang tinggal di kawasan Cheras, Kajang, Bandar Tun Hussien Onn, Hulu Langat dan Ampang serta kawasan sekitarnya. Kini anda boleh dapatkan produk Shaklee dengan cepat dan mudah dengan menghubungi saya Pn Shikin Satiman iaitu pengedar  Shaklee aktif dan berdaftar bagi kawasan Cheras, Kajang, Bandar Tun Hussien Onn, Hulu Langat dan Ampang. Saya mempunyai ‘ready stok’ untuk memudahkan urusan COD (cash on delivery) bagi kawasan Cheras, Kajang, Bandar Tun Hussien Onn, Hulu Langat dan Ampang serta kawasan berhampirannya.

 

 

Sedikit pengenalan mengenai diri saya. Saya merupakan lepasan doktor falsafah (pHD) dalam bidang kejuruteraan elektrik di Universiti Teknologi Malaysia. Saya adalah ibu kepada dua orang cahaya mata lelaki yang sihat, bijak dan comel. Dan merupakan seorang isteri yang kepada suami tercinta Muhammad Azly Bin Othman.

Untuk makluman semua, saya bukanlah sekadar menjual produk Shaklee. Malah saya juga adalah pengguna setia dan tegar produk ini sejak tahun 2014 lagi.

Kisah Shaklee Effect Saya

Saya mula mengenali shaklee semasa mengandungkan anak pertama. Ketika itu saya sedang tercari-cari set berpantang yang sesuai untuk kegunaan saya nanti. Memandangkan saya tidak gemar untuk makan jamu, saya memilih untuk berpantang secara moden dengan shaklee. Hasil pandangan dari beberapa orang rakan, mereka juga mencadangkan set berpantang shaklee kerana ianya mudah, selamat,berkesan dan semulajadi.

Hasilnya, badan saya bertenaga, cergas, luka episiotomi cepat sembuh dan susu mencurah-curah. Untuk anak kedua juga saya mengamalkan set mengandung shaklee dan set berpantang shaklee. Saya sangat berpuas hati dengan keberkesanannya.

Selain itu, saya mengambil set resdung dan set kecantikan shaklee. Setelah beberapa bulan konsisten mengamalkan set resdung shaklee, masalah resdung saya sudah dapat dikawal. Saya sekarang jarang selsema dan sekiranya selsema menyerang, cepat sahaja keringnya. Dengan set kecantikan shaklee, kulit muka saya bertambah sihat, parut jerawat semakin pudar dan jarang tumbuh jerawat.

Alhamdullilah, saya sangat berpuas hati dengan shaklee. Dengan pengambilan secara konsisten, hasilnya amat menakjubkan. Saya sangat teruja untuk berkongsi kebaikan dan keberkesanan shaklee dengan anda semua.

 

Hubungi saya sekarang untuk dapatkan produk Shaklee secara terus kepada anda.

Nak jana pendapatan dengan bisnes Shaklee pun saya boleh bantu.

 

Berminat untuk dapatkan produk Shaklee secara cepat, mudah dan terus kepada anda, boleh hubungi saya segera. Saya adalah pengedar Shaklee di kawasan Cheras, Kajang, Bandar Tun Hussien Onn, Hulu Langat dan Ampang.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat berkenaan produk Shaklee yang bersesuaian untuk masalah yang dihadapi, saya sudi untuk membantu.

 

Pengedar Shaklee Anda

Shikin Satiman
ID : 1147051
Whatsapp/Call : 012-9402603
FB Page : Kedai Doktorvitamin
FB : shikin satiman
Ig : @vitamin_sihat_semulajadi

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge